nov 13

Bingo.com är en sida som tyvärr inte fått så mycket uppmärksamhet som den faktiskt förtjänar och har trots relativt aktiv marknadsföring lyckats hamna lite under radarn när det gäller den stora bilden för spelsidor – vilket är synd! Här hittar du nämligen en fin, stilren design med roliga inslag och intryck som varken är för mycket eller för lite.

Bingo.com erbjuder bonusar och mycket mer!

Hämta din bonus redan idag!

Här har man inte riktat in sig på att stå ut inom just ett område oavsett vad namnet kanske kan få dig att tro, utan här hittar du förutom bingo även riktigt bra spelautomater av både nyare NetEnt format och äldre klassiska automater som fortsätter vara tidlösa samt både bordsspel och skraplotter.

Kampanjer, erbjudanden och nyheter är något som ständigt är i fokus och av intresse – något som denna sida faktiskt tar vara på. Du hittar ständiga erbjudanden både för dig som ny spelare och för den som redan är en etablerad spelare på denna sida, och jackpottarna stiger konstant tills någon lycklig vinnare tar hem dom.

Olika bingospel

Som ny spelare får du vid registrering en bonus på upp till 100%, dvs att om du sätter in 50kr så får du 50kr extra av Bingo.com, och har då alltså totalt 100kr att spela för – kanon eller hur? Det är inte heller många sidor som erbjuder så pass låga insättningar som just denna sida gör och det gör det därför ännu mer attraktivt för dig som hellre tar det lite försiktigt och det säkra för det osäkra.

Så ta del av ditt erbjudande redan idag, chatta lite mer likasinnade inne på något av bingorummen och hoppas på en rejäl vinning! Behöver du någon hjälp på vägen finns kundtjänsten tillgänglig för dig under många av dygnets alla timmar och den lilla tid då den inte gör det så kan du alltid skicka iväg ett mail för att så snart som möjligt få svar på dina funderingar.

Klicka här och börja spela bingo hos Bingo.com!

Leave a Reply

preload preload preload