okt 18

Hos Guldbingo kan du som kund roa dig i timtals med allt som denna sida erbjuder, här hittar du roliga bingospel, skraplotter, kortspel och inte minst flera roliga klassiska slots. Denna bingosida ger dig ett väldigt bra första intryck och oavsett om du vill prova på att spela bingo för första gången eller är en riktigt erfaren bingospelare så kan denna sida mycket väl vara något för just dig!

Här får du en riktigt bra början och hjälp på traven genom en generös gåva när du registrerar dig, nämnligen hela 100 kr i bonus och som om det inte vore nog med det så får du dessutom en insättningsbonus på upp till 2000kr första gången du gör din första insättning – vem kan tacka nej till ett erbjudande som det? Och detta är inte allt, för efter din första insättning kommer du dessutom få 20% bonus på alla insättningar du gör! Mycket vill ha mer och detta är en sida som verkligen levererar det deras kunder vill ha, det vill säga möjligheter till att vinna stort.

Guldbingo

På sidan chatt kan du hitta likasinnande människor att prata med, följa och lära känna. Här finns alla olika typer av människor, både kvinnor och män i olika åldrar. Här kan du även följa chattvärdarna som ofta har egna tävlingar i chatten under bingoomgångarna och där du kan vinna ännu mer bonuspengar!

Skulle du någonsin behöva hjälp, oavsett om du bara glömt ditt lösenord (vilket händer mig var och varannan dag) eller om du har några större frågor om insättningar och uttag, så står supporten redo både via mail och telefon för att hjälpa dig med allt från små till stora frågor.

Så kika in redan idag för att registrera dig och ta del av ditt välkomsterbjudande, ta en rundtur på sidan och börja vinna redan idag.

Hämta dina 100 kr hos Guldbingo, klicka här!

Leave a Reply

preload preload preload