feb 23

Finns det någon känsla som är bättre än att vinna pengar när du inte behövt satsa en enda krona? Det finns det säkert men det är ju inget som känns dåligt iaf! 😀

En bingosajt som just nu låter dig spela gratis bingo lite då och då heter Svenska Bingo, det är en bingosajt som funnits sedan 2009 och den växer ständigt och det finns väldigt många spelare där som spelar bingo dygnet runt, alla dagar i veckan.

Stora pengar läggs ut bland vinsterna lite då och då. Vad sägs om att de till exempel spelar om 4 miljoner kronor i av bingorummen den sista helgen varje månad. Det är inga småsummor det inte och vinsterna är många.

Bonus hos Svenska Bingo

Man ska heller inte glömma bort att man ibland kommer att kunna spela gratis bingo hos Svenska Bingo, man har alltså ingen chans att förlora en enda krona, enbart chans att vinna pengar. Du kommer att få gratis bingobrickor att spela med så logga in på deras webbsida då och då och håll koll på vad som händer. Under fliken ”Kampanjer” så kan du även hitta riktigt bra erbjudanden som kan vara bra att ta del av.

Angående välkomstbonusen så kommer du att få 100% på den insättning du gör. Du väljer givetvis hur mycket du vill sätta in själv och välkomstbonusen gäller upp till 1500 kr.

Registrera ett gratis konto hos Svenska Bingo idag, klicka här!

Leave a Reply

preload preload preload