maj 27

Svenska Spels bingoavdelning är inte som någon annan bingosida. Man har ett så pass brett utbud att ingen sida kan konkurrera på den fronten. Chattvärdar är standard i många av Svenska Spels bingospel och man har ofta temaveckor. Nyligen hade man till exempel 90-tals tema. Givetvis var det 90-bollars bingo som gällde och chattvärdarna lottade ut filmer från det årtiondet, bland annat Pulp fiction och Forrest Gump.

Svenska Spel får också ses som den okrönte kungen av jackpottar, då deras jackpots brukar komma upp över 100 000 relativt ofta. I skivande stund är tre spel igång som har en jackpot på över 100 000kr varav en är över det dubbla.

Svenska Spels utbud är stort som sagt. Variant bingo, klassisk bingo, mönsterbingo och 90 bollars finns ofta på tapeten men andra sorter kan förekomma. Därutöver är Svenska Spel Sveriges största spelbolag vilket innebär att man kan spela på casino, köpa lotter, lira poker eller slå vad om sport där också.

Att Svenska Spel är vad de är, statens egna spelbolag, gör att man aldrig behöver känna sig otrygg på sidan. Servicen är förstklassig, deras support hjälper gärna till att lösa problem och när de har öppet behöver man inte fundera på. Svaret är: alltid.

Skapa ditt konto hos Svenskaspel nu! Klicka här!

Leave a Reply

preload preload preload