okt 03

Redan nu så kan jag tala om att börja spela bingo över nätet är inte alls svårt och det tar enbart ett par minuter att komma igång! En riktigt bra bingosida som är riktad till nybörjare heter MamaMia Bingo. Webbsidan har en riktigt bra och välskriven guide hur du kommer igång med bingospelandet.

Guiden går steg för steg igenom allt du behöver göra för att bland annat registrera ditt konto, göra en insättning och sen köpa bingobrickor. Därefter börjar det spännande bingospelandet!

Mamamia bingo

Mamamia Bingo har en riktigt stor community med bingospelare från Sverige, du kan bland annat chatta med andra medlemmar på webbsidan vilken gör hela upplevelsen ännu trevligare, många av de registrerade medlemmarna har även laddat upp bilder på dom själva så du ser hur personen ser ut. Det gör att hela webbsidan blir lite mer personlig och många lär känna nya kompisar genom bingosidan, det händer till och med att Mamamia Bingo anordnar resor för sina medlemmar så att de kan träffas!

Här är en liten video från Mamamia Bingos resa till Gran Canaria:

Du behöver inte installera någon slags mjukvara för att komma igång med bingon och det är ju bra eftersom det blir ännu enklare då.
Som ny kund så får du dessutom en liten välkomstbonus på 50 kr när du gör en insättning, dessutom så får du 100% i extra bonus på det belopp du väljer att sätta in så om du enbart sätter in 100 kr så kommer du ha hela 250 kr att spela bingo för och det räcker riktigt länge.
För dig som känner att du vill sätta in lite mer pengar så får du 100% i insättningsbonus ända upp till 200 kr.

Det finns olika lags bingospel att välja bland och som nybörjare så är det givetvis inte så lätt att veta vad som gäller för de olika bingospelen men Mamamia Bingo har små sidor där reglerna snabbt gås igenom så man kommer enkelt igång med alla spelen.

OBS: Mamamia Bingo har just nu ett specialerbjudande, förutom alla bonusar så får man även 120 freespins i casinoavdelningen, detta erbjudande kommer nog inte finnas kvar så länge så ta del av det medan du kan, registrera dig genom att klicka på knappen här nedanför!

Öppna ett konto hos Mamamia Bingo och få din bonus, klicka här!

Leave a Reply

preload preload preload