nov 26

Vad sägs om att betala för en bingobricka och få två stycken till på köpet? Det är dagens deal hos MariaBingo! MariaBingo räknas som Sveriges mest populära bingosajt och varje dag så händer det något nytt och det finns alltid något spännande erbjudande att ta del av. Det lönar sig med andra ord att besöka webbsidan dagligen så man inte missar någon superdeal!

Något som är väldigt populärt som säkert alla kan förstå är gratis bingo och det spelas varje Måndag. Många ser inte fram emot just Måndagar på grund av jobb eller andra orsaker så detta kanske kan vara en liten ljusglimt som kan få en på bättre humör!
Det händer som vi sa olika saker hela tiden, på fredagar och helger så händer det ofta att jackpottarna är helt enorma så, ibland så är summan uppe i hela 500,000 kr!

För mer information om vad som händer varje dag så besök webbsidan genom att klicka på länken nedanför och kolla in schemat!

MariaBingo
Mariabingo erbjudanden

När du skapar ditt konto hos mariaBingo så belönas du direkt med 50 kronor som du kan använda i vilket bingorum du vill så det är bara att börja hoppas på jackpottvinsten direkt, ingen insättning krävs. Du kommer även att få 20 freespins på spelautomaten Starburst! Men självklart så kommer du även få en bonus om du gör en insättning och den ligger på 100%, så sätt in 200 kr så har du hela 400 kr att köpa brickor för.

Vi rekommenderar MariaBingo eftersom den är framtagen med kvalitet i åtanke och utbudet av bingospel är det verkligen inget fel på utan här finns de flesta kända och till och med okända sorters spel att välja bland. Om du istället är intresserad av både bingo och casinospel så kanske inte MariaBingo är det bästa valet för dig men när det gäller Bingo så ligger den i världsklass. Lycka till med bingospelandet!

Få 50 kr gratis hos MariaBingo, klicka här!

Leave a Reply

preload preload preload