mar 24

Att spela bingo på nätet är något som många människor har som en hobby, det kan vara för att slappna av efter en lång arbetsdag eller kanske för att få lite spänning. Lysande Bingo har precis lanserat sin sajt och just nu så får du en fin gratisbonus på 50 kr direkt när du registrerat dig vilket enbart tar ett par sekunder. Nu kan du börja att spela i alla de bingorum som finns att välja bland på deras sajt. Det spelas bingo med både 75 och 90 bollar och det finns rum med lite speciella regler som är värda att utforska.

Lysande Bingo
Lysande bingo

Har du en dator eller tablet med webcam? I så fall så kan du välja att visa upp dig själv i bingorummen samt spana in andra medlemmar som har sina webcams igång. Detta gör själva bingospelandet roligare och mer socialt och som på många andra bingosajter så kan du även chatta med andra medlemmar så det är lätt att ha en riktigt trevlig stund hos Lysande Bingo!

Så starta din dator, tablet, mobil eller vad du nu vill spela på och registrera dig så att du kan börja spela bingo direkt!

Registrera dig och få 50 kr i gratisbonus hos Lysande Bingo!

Leave a Reply

preload preload preload