mar 13

Genom att enbart skapa ett nytt konto hos Caliber Bingo så kommer du direkt att få en gratis välkomstbonus att spela bingo för, den ligger på 10 kr. Det kanske låter lite men läs vidare så blir det nog mer intressant. Det går även att spela bingo helt gratis flera gånger i månaden så även där har du chansen att helt gratis vinna pengar. Dessutom finns det andra tävlingar som inte kostar något att delta i som till exempel en utlottning av en kryssning och även en tävling där de varje vecka drar en vinnare som vinner 1000 kr.

Caliber Bingo ger dig en välkomstbonus gratis
Gratis välkomstbonus

Om du gör en insättning så kommer du att få en bonus till och den ligger på 100 kronor så i slutändan så kommer du ha en hel del pengar att spela för och man ska komma ihåg att det finns många gratis-tävlingar att delta i så hos Caliber Bingo finns det verkligen en riktigt stor chans till att vinna mycket pengar utan att man behöver satsa något.

Det finns även ett par spelautomater som man kan ha riktigt skoj med om det nu är något som lockar och casino och bingospel i mobilen finns även det tillgängligt men stört vikt ligger som du säkert förstår på just bingospelen och det är där de flesta spenderar sin tid när dom är inloggade på webbsidan. Lycka till med alla tävlingar och allt bingospelande!

Få dina gratispengar och bonusar hos Caliber Bingo!

Leave a Reply

preload preload preload