sep 26

RosaBingo är ett nytt tillskott i bingovärlden och som erbjuder dig ett färgsprakade spel fyllt med mycket trevliga överraskningar av varierande slag. Här kan du njuta av både många sorters Svenska bingospel, kasinospel, skraplotter och kortspel – det finns garanterat en favorit just för dig.

Här finns jackpottar på tiotusentals kronor som väntar på just sin ägare och med lite tur så kan just du bli den lyckliga spelaren som får ta hem några av dessa fantastiska priser. Insatsen är låg i förhållande till vinsten om man ser till de låga priserna för spelbrickor och här kan du njuta av många timmars spel tillsammans med övriga medlemmar i den trevliga chatt som finns i anslutning till ditt bingorum.

I dessa chatter erbjuds dessutom ännu fler chanser till vinster som dessutom är helt gratis och som alla får delta i vid varje tillfälle, här kan du passa på att svara på enkla frågor som spelvärdarna kommer med samtidigt som bingobollarna susar iväg för att vinna lite extra priser medans du ändå är igång.

Rosabingo

Det populära bingospelet Variantbingo som är mångas absoluta favoritspel när det kommer till bingo hittar du här, detta klassiska spel avslutas inte förren någon spelare vunnit och är det inte redan det idag så är det mycket möjligt att du kommer finna dig fäst vid detta spel, men skulle det vara så att Variantbingo inte är något för dig så finns självklart många fler varianter att prova på.

Är du den som gillar fart kanske 80-bollarsBingo är något mer för dig, det låter väldigt spännande eller hur? Så ta en titt in redan idag och börja njuta av den fantastiska spelglädje tillsammans med dina medspelare, varför inte bjuda in dina egna vänner och spela i samma bingorum? Delad glädje är dubbel glädje mina vänner.

Just nu får du 100 kr helt gratis att spela bingo för, du behöver bara skapa ett konto och det tar bara ett par sekunder!

Spela bingo hos Rosabingo redan idag, klicka här?

Leave a Reply

preload preload preload